Mărgele de călcat în stil contemporan: încearcă ceva nou de data aceasta

Adori activitățile creative de toate felurile pentru acasă? Atunci cred că te-ar interesa să afli mai multe despre mărgelele de călcat. Sunt o activitate minunată pentru timpul liber, care te vor ține ocupată ceva vreme. Cu mărgelele de călcat, nu doar procesul de creație este foarte distractiv, ci și rezultatul final îți va aduce garantat un zâmbet pe chip.

Image1

Relaxare și multă distracție

Image1

Călcarea puțin altfel...

Image1

Doar începeți

Mărgelele de călcat nu sunt o activitate nouă. Poate îți mai amintești de ele din copilărie. Seturile constau atunci în mărgeluțe multicolore de plastic, pe care le asamblai pe o planșetă după pofta inimii. După asamblare, nu mai trebuia decât să pui o hârtie specială peste planșetă și să treci cu fierul de călcat peste mărgeluțe. Căldura fierului topește plasticul, iar mărgeluțele se contopesc, formând modelul ales.

Cu seturile noastre moderne, nu trebuie să îți mai bați capul cum să aranjezi mărgeluțele pe planșetă pentru a crea un model drăguț. Dacă ești în pană de idei, dar vrei să realizezi și tu un model cu mărgeluțe de călcat, noi îți venim în ajutor cu șabloanele noastre. Astfel, îți oferim un șablon grafic care să te ghideze în timpul procesului. Totul e mult mai simplu acum și vei putea recrea chiar și modele mai complexe, la care nu te-ai fi încumetat înainte.

O gamă largă de motive

Te distrezi în timp ce creezi și te bucuri de întregul proces. Nu trebuie decât să alegi motivul care îți surâde cel mai tare.Avem o selecție variată și vei găsi garantat ceva pe gustul tău, indiferent dacă vrei să creezi o imagine inspirată de flori, animale sau peisaje din natură.Această metodă creativă unică poate fi utilziată și pentru a imortaliza operele de artă ale marilor pictori, personaje TV îndrăgite sau destinații din întreaga lume. Șablonul grafic te ajută să recreezi aproape tot ce îți trece prin minte, în funcție de motivul ales.

La noi, nu doar că găsești numeroase motive gata selecționate, dar poți și săcreezi o operă de artă originală, bazată pe propria ta fotografie.Nu trebuie decât să îți alegi poza preferată și să ne-o trimiți, pentru ca noi să îți creăm un motiv personalizat. Vom pregăti un șablon detaliat, cu ajutorul căruia poți să realizezi viitoarea ta operă de artă unică din mărgele de călcat.

Un kit practic de mărgele de călcat

O să te distrezi de minune cu mărgelele de călcat. Este o metodă ușoară, care îți pune la încercare imaginația, răbdarea și capacitatea de concentrare. Kiturile noastre de mărgele de călcat includ toate ustensilele de care ai nevoie. Găsești în pachet un șablon grafic cu simboluri și numere, care să te ajute să aplici mărgeluțele la locul potrivit. Îți oferim, de asemenea, și șabloane pentru planșete, care se pot decupa și, bineînțeles, mărgelele colorate, organizate în pachețele și asortate în funcție de modelul ales.

Dacă ești la primul proiect de acest gen, alege un set cu ustensilele incluse: două planșete de plastic transparente pentru aplicarea mărgelelor, o pensetă pentru apucare și hârtie de copt pentru călcat. Având toate instrumentele la dispoziție, te poți apuca imediat de lucru și profita la maxim de întreaga experiență. Poți economisi bani comandând setul fără ustensile incluse, dacă ai deja aceste obiecte acasă.

Mărgele de călcat - instrucțiuni

Transformarea fotografiei preferate într-un șablon personalizat, cu mărgele de călcat, este un mod minunat de a crea o operă de artă originală. Însă poți alege oricând și un model disponibil în galeria noastră, dacă îți face ceva cu ochiul. Tu ce opțiune preferi?