Descoperă lumea plină de culoare și strălucire a goblenurilor cu diamante

Goblenul cu diamante este una dintre acele activități creative care te vor captiva de la prima încercare. E distractiv, relaxează și utilizează o tehnică modernă și interesantă. Principiul este simplu de înțeles și nu îți va veni să crezi la final, când vei avea în fața ochilor un tablou unic, realizat chiar de tine, care îți va înfrumuseța orice încăpere.

Image1

Bucurați-vă de timpul petrecut împreună

Image1

Relaxează-te offline

Image1

Cadou frumos și original

O activitate perfectă pentru timpul liber

Dacă îndrăgești arta și vrei să creezi propriul tău tablou, goblenul cu diamante este o opțiune excelentă. Este o activitate numai bună pentru când ești acasă, o modalitate extraordinară de a te relaxa, iar rezultatul final este o operă de artă originală. Întregul proces este destul de simplu de înțeles. Primești de la noi o pânză prevăzută cu un film adeziv, mici ștrasuri colorate și un stilou special pentru aplicarea ștrasurilor. Toate acestea sunt incluse într-un kit practic, care conține deja toate instrumentele de care ai nevoie, astfel încât să poți începe imediat ce ai primit coletul. Diamantele sunt superbe, de-a dreptul fascinante și te vor cuceri și pe tine instantaneu!

Frumusețe și unicitate

În galeria din magazinul nostru onlinevei găsi o gamă variată de motive. Îți oferim motive pe toate gusturile, indiferent că preferi arta abstractă, animalele, motivele din natură, cu flori sau tematicile cosmice. De asemenea, cu micile diamante mai poți imortaliza și:

  • locurile tale preferate din țară și din lume,
  • actori,
  • celebrități
  • și opere de artă faimoase.

De asemenea, găsești la noi și tablouri din mai multe piese, care se întind pe mai multe pânze – o operă de artă strălucitoare, care va deveni un adevărat magnet pentru orice privire, în orice încăpere din casa ta.

Pe lângă numeroasele motive pe care ți le punem la dispoziție,îți poți imortaliza și propriile fotografii într-un goblen cu diamante.Aplici pur și simplu fiecare ștras în parte pe pânză, folosindu-te de simbolurile colorate de pe șablon pentru îndrumare. Acum poți să recreezi toate amintirile tale preferate sub forma unui tablou strălucitor, realizat chiar de tine.

Ca tu să lucrezi mai ușor

Pânza este oferită inițial în formă rulată, dar alegerea versiunii înrămate (cu un cadru interior din lemn) facilitează lucrul cu ea și este mult mai ușor de manevrat. Cu toate acestea, este întotdeauna o idee bună să folosiți ceva pentru a stabiliza suprafața, astfel încât să nu apăsați din greșeală prin pânză. O plăcuță iluminată cu LED-uri este ideală pentru pânzele cu ramă de pictură cu diamante, deoarece nu numai că acționează ca suport, dar luminează și simbolurile imprimate, făcându-le mai vizibile. Alternativ, puteți folosi o carte sau o planșă obișnuită ca suport.

În timpul lucrului la proiect vei aprecia cât de practic este stiloul special de aplicare a diamantelor. Acesta facilitează aplicarea ștrasurilor pe pânză și îți va economisi din timp. Stiloul special pare la prima vedere un stilou obișnuit, dar nu este prevăzut cu cerneală. Trebuie doar să întingi cu vârful în cutiuța cu adeziv pentru a putea apuca diamantul, iar apoi aplici diamantele pe pânză. Stiloul îți ușurează munca enorm, ceea ce face lucrul la un goblen cu diamante cu atât mai relaxant și distractiv pentru tine.

Îmbunătățește capacitatea de concentrare

Vei avea nevoie de răbdare, precizie și atenție la detalii, deoarece lucrezi cu ștrasuri de dimensiuni foarte mici. Cu toate acestea, concentrându-te pe aplicarea corectă a pietricelelor colorate te va ajuta să îți antrenezi și să îți îmbunătățești capacitatea de concentrare. Acest lucru te ajută să uiți de grijile și stresul cotidian, permițându-ți să te deconectezi de la ritmul alert al vieții și să îți îmbunătățești starea de spirit.

Deci, cine primește diamante de Ziua Îndrăgostiților?

Aceste tablouri neconvenționale sunt o modalitate excelentă de relaxare. Cu ajutorul diamantelor te poți relaxa, îți stimulezi creativitatea și te înveselești instant. Munca îți va fi la final răsplătită cu o operă de artă unică, care va arăta uimitor în orice încăpere din casa ta.