De o noapte: relaxează-te pictând tablouri simple

În categoria noastră cu tentă ușor senzuală, „De o noapte”, poți găsi tablouri pe care le poți termina lejer și într-o seară. Genul acesta de motive sunt perfecte pentru cei care nu au mult timp la dispoziție sau suficientă răbdare pentru motive mai complexe. Partea cea mai bună este că în această categorie vei găsi o mulțime de motive din care să-l alegi pe cel pe placul tău.

Picturi pe numere pe pânză numerotată

Pictura pe numere pe o pânză cu câmpuri numerotate e soluția perfectă să creezi opere de artă fără să ai pic de experiență într-ale picturii. Principalul avantaj al acestor motive este că sunt foarte simple și îți permit să finalizezi tabloul într-un timp scurt, iar rezultatul este la fel de impresionant ca și în cazul picturilor mai complexe.

Picturi pe numere pentru începători

Tablourile „de o noapte” sunt punctul de pornire ideal pentru oricine vrea să încerce pictura pe numere. Pictând motive facile, te poți transforma într-un adevărat artist peste noapte. Tabloul final va arăta ca și cum ar fi fost pictat de mâna unui pictor cu experiență. În plus, nu trebuie să îți cumperi nimic în plus pentru că setul de la noi conține deja tot ce îți trebuie: pânza numerotată, câteva pensule și culorile acrilice. Dacă îți comanzi o pictură pe numere cu șasiu, atunci lucrul la tablou va fi și mai simplu pentru tine.

Pictează tablouri ușoare

În galeria noastră găsești o mulțime de motive ușoare și poți fi sigur că vei găsi și un motiv pe placul tău. Astfel de motive sunt foarte îndrăgite de cei fără experiență într-ale pictatului, în căutarea unui hobby simplu și relaxant. Motivele simple îți oferă posibilitatea să creezi cât ai bate din palme propria ta operă de artă, pe care o poți transforma într-un obiect decorativ unic.

Tablouri simple de pictat acasă

Un tablou simplu de pictat este o activitate relaxantă pentru timpul liber, în special dacă nu ai prea mult timp la dispoziție. Nu e nevoie să te concentrezi pe o perioadă foarte lungă de timp ca să creezi un tablou unic. Motivele sunt create în așa fel încât tu să poți finaliza tabloul într-un timp foarte scurt

Picturi pe numere pentru copii

Așa-numitele noastre tablouri „de o noapte” sunt de fapt recomandate și copiilor. Chiar și cei mai tineri dintre noi pot finaliza fără probleme un astfel de tablou, pentru care nu au nevoie de mult timp. Într-o singură zi pot crea orice tablou își doresc, fie că înfățișează un animăluț, personaje de basm sau eroi din filmele preferate.

Picturi pentru începători

Dacă te tentează să te aventurezi în lumea artei, dar nu știi de unde să începi, categoria aceasta este punctul perfect de pornire. Gama noastră de tablouri pentru începători îți oferă motive accesibile pentru a face primii pași pe tărâmul picturilor pe numere. Motivele sunt variate, indiferent dacă dorești să pictezi un tablou alb-negru sau unul colorat.

Cum să te apuci de pictat

Totul e simplu cu pictura pe numere. Câmpurile numerotate te ghidează pas cu pas și îți spun exact unde să aplici culoarea potrivită. Nu trebuie decât să iei pensula în mână și să treci la treabă. Dacă ești în căutarea unei activități relaxante pentru acasă, când te întorci seara de la lucru, pictura pe numere este opțiunea ideală. Ai toate ingredientele necesare pentru ca tabloul tău să fie o adevărată operă de artă, cu un minim de efort din partea ta.